Culinair

Sharp Sharp Everyday: Het Rotterdamse plantaardige Bakery Café

Van bijzondere gebakjes en koekjes, tot vegan omeletjes en mexicaanse muffins. Sharp Sharp serveert lekker eten niet alleen leuk om naar te kijken maar ook een feestje voor je smaakpapillen, lichaam en voor de aarde en iedereen die daarop leeft.

De Hillelaan (29) is een hele fijne plek rijker: Naast de Cake Bar van Sharp Sharp zit sinds januari 2019 Sharp Sharp Everyday. Geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Dé plek waar je naast vegan suikervrije zoetigheden nu ook kunt genieten van hartige creaties.

Bij Everyday worden ontbijtjes, een lekkere lunch en heerlijk zoets uit eigen glutenvrije en plantaardige bakkerij geserveerd.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan flatbread met lokale groentes, flatsticks, smoothiebowls met flower granola, vegan kaasjes, wraps of juist een Sharp Sharp special.

Renate & Frank vertellen:
‘We willen laten zien dat op ieder moment van de dag plantaardige voeding verzadigt, inspireert en een mooi feestje kan zijn voor iedereen.’

Achterin de zaak bevindt zich de bakkerij, achter het glas van een gerecyclede kas uit het Westland. Als je een bezoek brengt kun je dus mee kijken terwijl ze druk bezig zijn met bakken.

Veel elementen van het interieur zijn zo veel mogelijk gerecycled, ge-upcycled, circulair & met duurzame materialen gemaakt en ontworpen door Frank.

De barplaten zijn bijvoorbeeld gemaakt van 100% kokos. Ook de schil van een kokosnoot kan nieuw leven krijgen, wanneer samengeperst en gebruikt als ‘hout’.

Wat Sharp Sharp zo bijzonder maakt is dat alle producten glutenvrij zijn, worden klaar gemaakt zonder geraffineerde suikers en dat er veel met Fair-Trade en 99% biologische ingrediënten wordt gewerkt.

Renate & Frank:
‘Wij combineren kruidig met zoet, verantwoord met kleurrijk en gezond met lekker. Wij staan bekend om onze unieke smaken en onze vierkante plaatjes. Niet alleen voor mensen met dieetwensen/allergieën of veganisten maar voor iedereen die ervan houdt om verrast te worden met nieuwe en bijzondere smaken.’

Benieuwd naar meer?

https://sharpsharp.nl/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: