Culinair

Pannenkoeken tour van Rotterdam: De top 3 plekken die overheerlijke stacks serveren

Ben jij ook zo gek op super zachte, grote stapels pannenkoeken met eindeloze toppings? Lees dan snel verder...

In Rotterdam schuif je ochtend en middag aan voor de lekkerste en meest extravagante stacks pannenkoeken bij deze top locaties. Of je nou de dag wilt beginnen met een stapel spinazie overgoten American style pancakes, of liever de lunch viert door witte chocolade en red velvet te bestellen, hier kan het allemaal!

Lilith
Lilith
Lilith

LILITH

Lilith opende in 2016 haar deuren en was op dat moment één van de eerste locaties in Rotterdam met American pancakes op het menu. Inmiddels zijn de pannenkoekjes niet meer weg te denken uit de Rotterdamse horeca.

Lilith vertelt:
‘Bij ons eet je American pancakes classic met stroop en een beetje Crème fraîche of met toppings zoals vegan bacon, blueberries, aardbeien, banaan of Nutella. Ook zijn er altijd wisselende specials, denk bijvoorbeeld aan pancakes met rode biet, geitenkaas en spinazie, of pancakes met rozenwater en pistache, framboos en citroen, peanutbutter & jelly, zwarte pannenkoeken met witte chocola en kersen, en nog vele andere smaken!’

http://lilithcoffee.nl/

Arzu
Arzu
Arzu

ARZU

In 2015 ging Arzu van start met zelf ontwikkelde handmade foodbars en vegan truffels. Begin 2017 opende Arzu de deuren van haar eerste locatie in Rotterdam en groeide snel tot een welbekend begrip. Onderhand staat deze fijne locatie niet alleen bekend om de enorme variatie aan foodbars, maar ook de eindeloze mogelijkheden wat betreft pannenkoeken.

Van zoete varianten als Mars & Murries, Pixiedust en Redvelvet, tot hartige lekkernijen als de Popeye, Shawarma en de Atom. Ben je benieuwd naar wat die namen allemaal betekenen? Tijd voor een smaaktest…

https://arzurotterdam.nl/

By Jarmusch, foto door Mark Bolk
By Jarmusch, foto door Mark Bolk

BY JARMUSCH

Dé hippe classic diner van Rotterdam waar menig influencer een Instagram kiekje schiet van een bord vol fluffy pancakes met zelfgekozen toppings is misschien wel de eerste plek waar mensen aan denken als je het hebt over écht lekkere pannenkoeken. Hier ben je aan het juiste adres voor ontbijt en lunch, hartig en zoet, onder het genot van een net zo classic cup of joe.

https://byjarmusch.nl/

Foto’s zijn eigendom van de restaurants.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: