Culinair Cultuur

Pele Surf Shack: De nieuwe plant-based beach hangout van Hoek van Holland

Het is heerlijk vertoeven met een vega(n) smoothie bowl of pannenkoeken aan het strand bij Pele Surf Shack, het nieuwe kindje van de eigenaresse van Lilith Coffee.

Naar de Rechtestraat 24 in Hoek van Holland reizen is zeker de moeite waard als je gek bent op kwaliteitskoffie en vega(n) gerechten. Charlotte Damen en vriend Barend Lippens hebben deze zomer Pele Surf Shack geopend. Dé leukste nieuwe plant-based strandtent die nog tot diep in november open is.

Pele, het zit in de naam. Hawaiiaanse vibes komen sterk terug in het interieur en de menukaart. En omdat Nederland nu eenmaal niet zo warm en zonnig is als Hawaii is het fijn om een plek te hebben waar je toch even in die sferen kunt duiken.

MENU

Aan speciaal koffie en thee geen gebrek bij Pele Surf Shack. Er zijn alleen al 19 soorten warme dranken te bestellen, om nog niet te spreken van de koude dranken, smoothies, verse sappen, soda’s, cocktails, wijnen en bieren. Heerlijk met een snack erbij. Bijvoorbeeld gezouten Edamame, Big Island Potato Fries met cajun kruiden of een vegan Patatje Stoof.

Voor wie grotere trek heeft biedt Pele heerlijke en kleurrijke smoothie bowls (o.a. de Monkey Bowl en de Pink Sky smoothie bowl), maar ook andere ontbijt en lunch gerechten (denk: Hawaiian Pancakes, Scrambled Tofu en een Kim Chi avocado sandwich).

De avondmaaltijden zijn al helemaal om van te watertanden. Van de Gado Gado tot Thai Curry bowl, Mermaid en Big Kahuna burger tot Thaise springrolls of een Sushi Roll. De buitenlandse invloeden komen sterk terug in de keuze van ingrediënten en dat zorgt voor een feestje op de borden!

FULL MOON FALL FEST

Op zondag 13 oktober sluit Pele Surf Shack de zomer af met een knaller van een feest. Om 15:00 gaat dit evenement van start en om middernacht tijdens de volle maan sluiten de deuren en biedt Pele ruimte aan de komst van de herfst. Met livemuziek en natuurlijk genoeg eten en drinken waant het publiek zich nog even in zomerse sferen.
Pele blijft hierna nog een tijdje open, dus wees niet getreurd.

Benieuwd naar meer?

https://www.pelesurfshack.com/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: