Tattoo

Tattoo Conventies Nederland 2019 – Vier evenementen waar de kunst van het tatoeëren gevierd wordt

Tatoeage cultuur op z'n best. Dit jaar biedt nog vier keer de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in alles wat met deze bijzondere kunstvorm te maken heeft.

Tegenwoordig is het hebben van een tatoeage geen shockerend gebeuren. Er zijn waarschijnlijk meer mensen in jouw directe omgeving met inkt in hun huid (ook een piepklein hartje op de enkel telt) dan dat er tattoo virgins zijn. Deze creatieve uiting wordt dan ook steeds meer gevierd. En terecht, want het is een prachtige manier om jezelf te uiten.

Er staan in 2019 nog een aantal conventies en evenement op de planning die je niet wilt missen!

TATTOO CONVENTION ALKMAAR

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 vindt de tiende editie van de Tattoo Convention Alkmaar in de Grote Kerk Alkmaar plaats. Ze zijn er even tussenuit geweest maar komen nu weer groots terug met fantastische tattoo artiesten, livemuziek en de vertrouwde gezellige sfeer.

https://grotekerk-alkmaar.nl/informatie/tattoo-conventie/

INK ‘N ART EXPO NIEUWEGEIN

De Fair Factory in Nieuwegein wordt op zaterdag 5 en zondag 6 oktober omgetoverd tot de Ink ’n Art Expo, waar ongeveer 150 tattoo artiesten uit 10 verschillende landen hun werk tonen.

https://www.unitedconventions.com/nieuwegein/

AMSTERDAM TATTOO CONVENTION

Drie dagen lang genieten in de RAI Convention Center op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober tijdens de vijftiende internationale Amsterdam Tattoo Convention. Deze wil je echt niet missen. Op het programma staan veel optredens en meerdere wedstrijden en er is een eindeloze lijst met deelnemende artiesten.

https://www.tattooexpo.eu/en/amsterdam/2019

INKXPERIENCE ARNHEM

Zaterdag 2 en zondag 3 november wordt aan Kerkplein 1 in Arnhem de InkXperience gehouden. De unieke locatie Eusebius Kerk dateert uit de 15e eeuw en is door verbouwingen en onderhoud historisch up-to-date gehouden. De ervaring wordt hierdoor naar een hoger niveau getild.

https://riverevents.nl/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: