Literatuur

Dramatische Donderdag – Kort verhaal: Praat maar door, ik hoor je wel

Lekker dramatisch doen op de donderdag in de vorm van een gedicht, kort verhaal of geschreven spoken word piece.

Praat maar door, ik hoor je wel

Soms, wanneer ik luister naar mensen die spreken in groepsverband, hoor ik tegelijkertijd wel en niet wat ze zeggen. Met aandachtige blik probeer ik de bewegingen van een mond, de mimiek van een gezicht te volgen. Maar dit zorgt voor ruis in mijn oren die ik niet ontcijferen kan.

Met mijn hoofd in een boek of in een schrift, met een pen in mijn hand, afzijdig van het gezelschap, vang ik elk gesprek met kraakheldere precisie op. Want wanneer ik mijn blik fixeer op een pagina wit, wordt mijn gehoor scherp als peper.

XOXO – Kim Longwood

Heb jij een gedicht, kort verhaal, geschreven spoken word piece of andere literaire kunstvorm achter in de kast slingeren die je toch wel graag wilt delen met Neerlands luisterend oor en lezend oog? Stuur jouw werk dan naar finerthingsfineprint@gmail.com.
Waar wacht je nog op?! Laat jouw meesterwerk publiceren op deFINERTHINGSclub.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: