Cultuur Muziek

Halloween 2019 – 5 leuke evenementen vol spanning: Geef je over aan horror, kostuums en de nacht

Lekker griezelen, zoals ze dat al ongelooflijk lang doen in Amerika, maar dan in eigen land.

Het vieren van Halloween wordt steeds meer mainstream in Nederland en dat is top, want het is leuk! Je kunt jezelf namelijk één dag, avond, of weekend een monster, sprookjesfiguur of superheld wanen. Dus waarom niet meedoen aan de hype?

In Amsterdam, Arnhem, Haarlem en Rotterdam staan de komende dagen evenementen op de planning die je niet wilt missen.

AMSTERDAM – A JAPANESE HORROR STORY

Het grootste Halloween feest van Amsterdam vindt dit jaar voor de 11de keer plaats in het Westerfasfabriek gebied op zaterdag 26 oktober. De WesterUnie gaat los tijdens A Japanese Horror Story georganiseerd door Amsterdam Halloween.

http://halloween.amsterdam/

ARNHEM – ZOMBIEWALK

Op donderdag 31 oktober vindt van 19:00 tot 21:00 de Zombiewalk door het centrum van Arnhem plaats, gevolgd door een afterparty in de Hommelsestraat waar een prijs voor de beste en mooiste zombie wordt uitgereikt.

https://zombiesquad.nl/

HAARLEM – HALLOWEEN IN PATRONAAT

De afgelopen jaren is Haarlem Halloween uitgegroeid tot hét Halloween feest van Haarlem en omstreken. Gekenmerkt door de gruwelijkste outfits, acts en decors is dit het perfecte evenement voor liefhebbers van griezelen, verkleden en muziek.
Vooraf is er een gratis parade door de binnenstad die bij de entree van Patronaat zijn einde vindt.

https://www.patronaat.nl/25-10-2019/haarlem-halloween

ROTTERDAM – HALLOWEENKLIMMEN

Vrijdag 25 oktober gaat het park van Fun Forest Rotterdam van 19:00 tot 23:00 open met als thema: Halloween. Deze avond is voor échte daredevils. Het bos is de hele nacht gevuld met monsters uit vreselijke nachtmerries, die de focus weg proberen te trekken van het klimmen… boo!

https://www.funforest.nl/nachtklimmen/

ROTTERDAM – HEARTBREAK X DUMBO HALLOWEEN PARTY

A nightmare on Highstreet is het thema van dit feest in vegan restaurant Dumbo, te bezoeken op zaterdag 26 oktober vanaf 22:00. Er zijn 2 zalen, waarvan 1 toegewijd aan All Night Long Halloween Karaoke.
Voorafgaand aan het feest kun je aanschuiven voor een speciaal Halloween diner inclusief killer cocktail.

https://www.facebook.com/events/503759433746952/

Doe eens gek en trek jouw meest sexy, creepy of freaky kostuum uit de verkleedkist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: