Cultuur Sport

3x Op bijzondere wijze aan de slag met yoga in sportstad Rotterdam

Het is voor iedereen, écht waar! Yoga komt in allerlei vormen en is stiekem net zo leuk om te doen als dat het goed voor je is.

Jezelf in allerlei bochten wringen om sterker, fitter en zen te worden is tegenwoordig echt een ding. Aan wie al fan is hoeven we niet uit te leggen waarom yoga nou zo geweldig is. Nog niet overtuigd, of gewoonweg een groentje? Dompel jezelf dan eens onder in de wereld van deze fijne sport op bijzondere locaties tijdens speciale evenementen die plaats vinden in de laatste maanden van dit jaar. Wie weet pik je wel een goed voornemen voor 2020 op!

YOGA & WINE – CANVAS ROTTERDAM

Aan de Nieuwe Binnenweg 75C ben je op vrijdag 22 november welkom bij Canvas van 19:00 tot 22:00 voor Yoga & Wine (editie 5).

Petra Drogt en Laura Kraft van Wow Creative en Laura’s Treehouse combineren yoga en wijn ter ere van het GROTE GENIETEN, waar oprechte aandacht centraal staat.
Ze omschrijven het evenement als een unieke gelegenheid om het weekend in te flirten en jezelf los te maken van de werkweek met een uur totale ontspanning. Gevolgd door een wijnverkenning van de wijnen van Odile Hemmen van Wijnen & Spiritualiën.

Deze avond kost je €35 all inclusive. Dus: een uur yoga (materialen aanwezig), water, wijn, hapjes en naderhand natuurlijk het ultieme zen gevoel om het weekend mee te starten.

Foto door Lianne Huizing.

https://www.canvasrotterdam.nl/event-details-huhgm/yoga-wine-ikyogamee-2

YOGA IN ROTOWN ROTTERDAM

De meeste mensen kennen Rotown als zomerse terras bestemming, het altijd gezellige restaurant met open haard in de serre of toch echt die casual club waar je van een biertje geniet op de zaterdagavond.
Maar soms wordt er op zondag ruimte gemaakt voor een yogales om het weekend op relaxte wijze af te sluiten. Zo ook zondag 1 december.

De inloop is om 10:30, de yogales start om 11:00 en duurt tot ongeveer 12:00. Iedereen is welkom om deel te nemen aan een Gentle Hatha yogales die gratis toegankelijk is. Neem wel een yogamat mee want de bier overgoten vloer van Rotown is niet bepaald comfortabel zonder…

De les wordt mede mogelijk gemaakt door Eline Mila Yoga & Coaching.

https://www.elinemila.nl/
&
https://www.rotown.nl/agenda/yoga-in-rotown-13/

YOGA SESSIONS 82YOGA – THE STUDENT HOTEL ROTTERDAM

Wekelijks wordt de bibliotheek van The Student Hotel in Rotterdam omgetoverd tot een yogastudio. Op zaterdagochtenden wordt het weekend ingeluid met een les die door TSH wordt omschreven als de perfecte beloning aan jezelf voor het doorstaan van weer een lange week.

Neem je eigen matje mee of pak er snel één uit de TSH gym voordat de les begint. De eerste les is gratis, daarna kost een les €7,50 voor gasten en €5 voor TSH’ers. Betalen kan ter plekke.

De eerstvolgende les die op de planning staat vindt plaats op zaterdag 3 december van 10:00 tot 11:00.

https://www.facebook.com/events/2486099021624602/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: