Fotografie

Meekijken achter de schermen tijdens een fotoshoot in de studio van fotograaf Onne van Dixhoorn

Vorig jaar publiceerden we al een interview met Onne, die zeker de moeite waard is om te lezen. Toen stond hij nog aan de startlijn van zijn avontuur als zelfstandig fotograaf. Onderhand trekt hij al een aardige sprint.

Op dinsdag 24 januari kwam een team van creatieve geesten samen om een editorial genaamd ‘Glam Rock’ te verwezenlijken. Fotograaf Onne opende zijn studio aan het Delftseplein in Rotterdam voor visagiste en haarstyliste Mila de Jong en fotograaf Cindy van der Werf. Redacteur van deFINERTHINGSclub Kim was er ook, om af en toe serieus te kijken op foto’s, maar voornamelijk om de clown uit te hangen.

Visagie is key.
Mila heeft een opleiding tot make-up artiest gevolgd bij House Of Orange in Amsterdam en is daarnaast ook gecertificeerd haarstylist, waarvoor ze training heeft gevolgd aan de Mogeen Hairschool.

Voor deze shoot liet Mila zich inspireren door de over de top looks van stijlicoon David Bowie.

Instagram: https://www.instagram.com/makeup_by_miladejong/?hl=en

Fotograaf en vintage webshop eigenaar Cindy van der Werf was aanwezig om de styling te verzorgen en backstage foto’s te schieten. De kledingstukken die zijn gebruikt tijdens de fotoshoot zijn te koop via My Fave Vintage.

Instagram: https://www.instagram.com/myfavevintage/?hl=en
United Wardrobe: https://unitedwardrobe.com/nl/user/850434/closet

Onne schoot met een Nikon D610 camera met een 18-35mm lens en een 50mm lens. Daarnaast gebruikte Onne een set-up met Bowens Gemini studiolampen en een rookmachine voor een goede dosis flair.
Hij koos voor een zwarte backdrop zodat de felle kleuren van de make-up en kleding explosief naar voren komen op de foto’s.

Instagram: https://www.instagram.com/onnevandixhoorn/
Website: https://www.onnevandixhoorn.com/

Het thema van de shoot viel helemaal op z’n plek door de styling van Cindy, de visagie en haarstyling van Mila en de visie van Onne, waarvoor hij een moodboard had gemaakt. De jaren ’80 rock die de hele dag door de studio knalde voegde net dat beetje extra sfeer toe.

De editorial ‘Glam Rock’ willen we natuurlijk graag met jullie delen. De foto’s zullen binnenkort te zien zijn op deFINERTHINGSclub.

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: