Cultuur Kunst

Bedankt voor die bloemen: Kunstverkoop ter ondersteuning van Westlandse bloemenkwekers

De sympathieke printsale Bedankt voor die Bloemen, gestart door 30 Rotterdamse beeldende kunstenaars, illustratoren, fotografen en schrijvers, brengt een ode aan de bloem.

Een bijdrage leveren aan één van de zwaarst getroffen sectoren – de sierteelt – gedurende de corona crisis? Dat kan. Als gevolg van de maatregelen zijn grenzen, winkels en markten gesloten waardoor bloemen en planten op de stort belanden. Dit is ontzettend zonde en vandaar dan ook dat gemotiveerde Rotterdamse kunstenaars hun talenten inzetten ter ondersteuning van Westlandse bloemenkwekers.

Pim Top

Bedankt voor die bloemen – deelnemende kunstenaars:

Florine van Rees, Lisa Diederik, Jasmijn Kam, Florian Borstlap, Iris Bergman, Pim Top, Daleen Bloemers, Zahra Reijs, Jeroen Dijkstra, Lenny Oosterwijk, Sem Rietstap, Johan Kleinjan, Janneke Wing, Kamali van Bochove, Kelly Alexandre, Kirsten Spuijbroek, Laura Schurink, Lieke van der Wel, Mandy Shah, Marguerite de Geus, Mietze B, Milou Maass, Stil Leven Atelier, Laura Hopmans, Sophie Ruijgrok, Alicia Breton Ferrer, Bert Frings, Cindy Bakker, Darly Benneker, Jeroen Koolhaas, Lucia Lenders en Serena Asselman.

Marguerite de Geus
Stil Leven Atelier
Janneke Wing

De kunstenaars hebben bloemen afkomstig uit het Westland als inspiratiebron genomen voor het creëeren van de prints die te koop zijn voor een zacht prijsje. De prints zijn van hoge kwaliteit en gelimiteerd beschikbaar. A4-formaat werken worden aangeboden voor €49,- waarvan 10% gedoneerd wordt aan geselecteerde Westlandse kwekers.
Originele werken en gelimiteerde edities op groter formaat zijn ook beschikbaar en van die opbrengst wordt eveneens 10% gedoneerd.
Het resterende bedrag van de verkoop komt bij de kunstenaars terecht.

Milou Maass

Benieuwd naar meer?

https://www.bedanktvoordiebloemen2020.nl/

XOXO – Kim Longwood

Kopfoto kunstwerk door Johan Kleinjan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: