Kunst Tattoo

Tattoo artiesten spotlight: 3 Nederlandse kunstenaars die meesters zijn in hun vak

Van Amsterdam tot Rotterdam en Zeeland, in heel Nederland zijn uitzonderlijke tattoo artiesten te vinden waar menig liefhebber voor in de rij staat.

Momenteel mogen we helaas geen shop binnenlopen om nieuwe ink te laten zetten, maar dat betekent niet dat we geen aandacht kunnen schenken aan de crème de la crème van de Nederlandse tattoo scene.

Amsterdam
Joris Mous

Deze Blackwork en Colour specialist met een hand en oog voor old school designs waar hij zijn eigen draai aan geeft maakte zijn start in 1997. Door de jaren heen heeft hij zijn skills zodanig ontwikkeld dat hij een huishoudnaam is geworden. Hij werkt in zijn shop Tattoo Joris and Co. in Amsterdam samen met zijn bende koninklijke prikschilders.

http://www.tattoojoris.nl/
&
https://www.instagram.com/tattoojoris/

Rotterdam
Moira Ramone

Foto & kopfoto door 51 North Photography

Dit jonge talent is pas net de mid-twintig gepasseerd en nu al zowel nationaal als internationaal bekend vanwege haar prachtige American Traditional pieces. Ze werkt samen met een gevarieerd team bij Bont & Blauw Tattoo in Rotterdam, waar ze niet alleen haar specialiteit tatoeëert, maar ook invloeden uit punk rock en horror naar voren laat komen.

https://www.moiraramone.com/
&
https://www.instagram.com/moira.ramone/

Vlissingen
Thomas Goossens

De meester van het Geometrische Dotwork is bij velen al een lange tijd bekend, hij heeft zijn strepen ook zeker meer dan verdiend. Hij werkt alleen op basis van een custom design die speciaal op het individu wordt aangemeten. Hij is werkzaam in zijn eigen shop in Zeeland, genaamd Black Horses Tattooing, waar hij met passie en liefde zijn clienten verfraait.

https://www.tattooshopblackhorses.nl/
&
https://www.instagram.com/thomasgoossenstattoo/?hl=en

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: