Muziek Sport

Enter The Wave Beachcamp Bloemendaal 2020

Misschien ken je de surf camps in Asturias, Spanje en de forest camps in Biscarosse, Frankrijk van Enter The Wave al. Deze fijne organisatie komt komende zomer met de eerste editie van beachcamp Bloemendaal, Nederland.

Het leek er even op dat erop uit gaan in de zomer van 2020 niet mogelijk zou zijn. Iedereen zat vet te balen, zo ook wij. Maar er blijkt toch een lichtpuntje aan de horizon te schijnen, boven de Bloemendaalse zee nog wel. Enter The Wave komt met het allereerste Nederlandse beachcamp gedurende de maanden juli en augustus, verdeeld over 8 weken.

Enter The Wave sluit de handen ineen met Surfana, bekend van hun surfschool, trips en festival. Het beachcamp zal plaatsvinden op dezelfde locatie als waar Surfana Festival ieder jaar de duinen tot een waar paradijs maakt. De locatie ligt direct aan het strand, verstopt tussen de duinen in een beschermd natuurgebied in Bloemendaal aan Zee.

De term beachcamp zegt het eigenlijk al, hier wordt meer gedaan dan surfen. Bij Enter The Wave Bloemendaal is genieten in de breedste zin van het woord aan de orde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga op het strand, golf- en kitesurfen, zwemmen, longboarden, sporten, luisteren naar live optredens van singer-songwriters vanaf het terras, chillen in de lounge bar en slapen in een luxe tipi tent met bedden.

Gelukkig volgt de organisatie van Enter The Wave strikt de richtlijnen van het RIVM op waardoor het veilig is om zorgeloos deel te nemen aan het beachcamp.

Wij hebben al tickets. Kom jij ook?

Benieuwd naar meer?

https://enterthewave.nl/bloemendaal/#locatie

XOXO – Kim Longwood

Foto’s zijn eigendom van Enter The Wave.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: