Cultuur Kunst

Interview met twee Rotterdamse powervrouwen: YourCrystalDealer

Kayleigh en Raquel willen mensen helpen met het vinden van het perfecte kristal. Mensen gelukkig maken met een stukje kunst uit de natuur, dat is waar ze naar streven.

Kayleigh en Raquel zijn goede vriendinnen, die beiden zijn geboren en getogen in Rotterdam. Hun vriendschap begon toen ze 13 jaar oud waren. Door de jaren heen is deze vriendschap steeds sterker geworden. Hun gezamenlijke liefde voor kristallen heeft ervoor gezorgd dat ze YourCrystalDealer zijn gestart. Ze bieden unieke kristallen aan, voor mensen die de behoefte hebben aan het in huis halen van de natuur én die graag  van de kleine dingen in het leven genieten.

Links: Kayleigh – Rechts: Raquel

Waar komt de liefde voor het vak vandaan?

Onze liefde voor kristallen begon, net als onze vriendschap, toen we 13 jaar oud waren. We kwamen graag bij winkels zoals Lotus, Mystiek en het in die tijd nog bestaande Ascendant. Elk weekend gingen wij, met ons vriendinnen groepje, naar deze winkels om naar alle kristallen te kijken en de sfeer  te ervaren. We hadden toen al de behoefte om niet alleen naar de kristallen te kijken maar ze ook daadwerkelijk te voelen. Deze liefde is voor ons nooit weggegaan.

Wat is jullie grootste drijfveer?

We vinden het heel fijn om mensen zo goed mogelijk te adviseren bij het kopen van het juiste kristal. Wat het zo bijzonder maakt is dat wij de kristallen op gevoel inkopen. Alleen de kristallen die voor ons beide een goede energie hebben nemen wij op in onze collectie.

We zijn ons ervan bewust dat een kristal kopen niet zomaar iets is en dat veel mensen de energie van een kristal belangrijk vinden. Dat wij dat vertrouwen van onze klanten krijgen vinden wij heel mooi.

Wat is jullie meest gekoesterde aankoop en waarom?

Waar wij heel trots op zijn is dat wij een samenwerking hebben met de sociale productiewerkplaats van Middin. De houders van onze agaat schijven worden hier door mensen met een verstandelijke beperking gemaakt.

Wat willen jullie bereiken met YourCrystalDealer?

Wat wij willen bereiken is – door te luisteren naar wat mensen aangeven nodig te hebben – datgeen bieden waar onze klanten behoefte aan hebben. Dat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen bij het uitzoeken van een kristal. We zijn heel dankbaar als we foto’s van klanten krijgen en daarnaast om te zien dat ze onze kristallen een mooi plekje hebben gegeven. We willen eigenlijk gewoon blije en gelukkige mensen zien, want we gunnen het iedereen om gelukkig te zijn.

Benieuwd naar meer?

https://www.instagram.com/yourcrystaldealer/?hl=en 

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: