Literatuur

Een soort van column – De juli editie: Wat een gek verhaal over vakanties

Gewoon omdat het kan waagt oprichter en redacteur Kim Longwood zich eens per maand aan het schrijven van een soort van column. Want, waarom niet, right?
Kim, in Portugal

Wat een gek verhaal over vakanties

Ik bedacht me vandaag: als het kon, zou ik nooit meer terugkomen. En toen vroeg ik mezelf af waarom ik denk dat het niet kan. Ik had geen antwoord op die vraag. Beetje sneu, vond ik eerst. Maar dat liet ik snel los, want iets voelen is niet sneu. Het is eerder zorgbarend dat ik niet puur en alleen uitkijk naar een surf trip in mijn favoriete vakantieland Portugal, maar dat ik het liefst niet meer terugkeer naar Nederland. Ik denk dat het met corona te maken heeft. En met het schijtweer waar we tot nu toe mee moeten dealen. Dat zijn simpele en algemene redenen, wat waarschijnlijk weer verklaart waarom ik geen antwoord had.

Ok, heel veel hersenspinsels. Jij denkt nu vast: wat moet ik met deze informatie? Tja, dat weet ik ook niet. Ik vraag me vooral af of er meer mensen zijn die hetzelfde voelen en denken. Dus, als dat het geval is, slide in m’n werkaccount DM. (Met de nadruk op werkaccount, ahum.) Misschien kunnen we een clubje starten. De club voor mensen die op vakantie gaan, niet terug willen keren naar eigen land, maar dat vervolgens wel doen. Als we dan thuis zijn kunnen we samen heel veel zelfmedelijden lopen te zitten te hebben enzo.

Of niet. We kunnen ook geen club starten en gewoonweg ongelooflijk genieten van onze vakanties. Ik denk dat ik dat maar ga doen. Tot over een maand. Joe!

XOXO – Kim Longwood

Heb jij een hamvraag, twijfelachtig vraagstuk of humoristisch onderwerp waar écht over geschreven moet worden? Stuur dan als de wiedeweerga jouw hersenspinsel naar finerthingsfineprint@gmail.com en wie weet wordt hier volgende maand een soort van column over gepubliceerd op deFINERTHINGSclub.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: