Literatuur

Een soort van column – De november editie: Pikant is het nieuwe mild

Gewoon omdat het kan waagt oprichter en redacteur Kim Longwood zich eens per maand aan het schrijven van een soort van column. Want, waarom niet, right?
Kim, door fotograaf Amel Herzi

Pikant is het nieuwe mild

Lekker provoceren… dat was zo’n 15 jaar geleden nog een ding. 10 jaar geleden ook nog wel. Maar tegenwoordig praten we massaal over seks en kinks, fetisjes en andere voorkeuren. Heerlijk toch?

Openheid is key, als je het mij vraagt. Dé sleutel tot een beter (seks)leven. Je relatie, of je fling/flow/flapdrol, wordt er zeker weten blij van wanneer alles zonder schaamte en vanuit absolute eerlijkheid bespreekbaar wordt gemaakt, want het maakt de daad (of daden – het is maar net wat jouw definitie van seksen is) 9 van de 10 keer stukken beter. Ook heerlijk toch?

Verhalen, artikelen en tips & tricks lezen op websites zoals LotteLust en EasyToys is leuk om te doen en het zorgt ervoor dat je bepaalde onderwerpen sneller aan kunt kaarten.
Sommige mensen hebben er helaas toch nog moeite mee om voor hun verlangens uit te komen… wat te doen? Pak er een voorbeeld bij en schuif dit onder de neus van degene die je een keer wilt vastbinden, peggen, in een geil pakje wilt zien of waarmee je (letterlijk) de bosjes in wilt duiken.

Uiteindelijk is het allemaal niet zo spannend (om over te praten). Wat eens pikant was is nu mild as fuck. Het nieuwe pikant, dát is pas shockerend. Begin gewoon lekker bij het begin.

.

Erotisch gedicht door Kim

Fetisjisme (sonnet)

Sla boeien om mijn polsen
Bindt touw om me heen
Een schakelketting om mijn enkels
Pak me in van top tot teen

Plaats jouw handen om mijn nek
Knijp stevig in mijn keel
Sluit mijn luchtcirculatie af
Laat niets meer van me heel

Wanneer ik huil, luidruchtig smeek
‘stop meester’ en spontaan verbleek
wil ik dat je verder gaat

harder met de zweep slaat
Tranen moeten rollen, ieder moment
gebaard uit wederzijds consent

XOXO – Kim Longwood

Heb jij een hamvraag, twijfelachtig vraagstuk of humoristisch onderwerp waar écht over geschreven moet worden? Stuur dan als de wiedeweerga jouw hersenspinsel naar finerthingsfineprint@gmail.com en wie weet wordt hier volgende maand een soort van column over gepubliceerd op deFINERTHINGSclub.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: