Cultuur Kunst

Roken? Nee joh. F*ck nicotine met Ripple+

Roken is de normaalste zaak van de wereld, al langer dan we ons voor kunnen stellen. Maar dat zou het niet moeten zijn. Ripple+ brengt daar verandering in.

Ripple+ zegt ‘f*ck you’ tegen nicotine met hun verbazingwekkende plantaardige uitvinding. Want small ripples make big waves. Het begon allemaal in 2019, in de garage van een ouderlijk huis. Tegenwoordig werkt het team vanuit hun hoofdkantoor in Camden, Londen. De Ripple+ diffusers worden in 850 apotheken en winkels over de hele wereld verkocht.

Ripple+ heeft 6 originele smaken:

– POWER;
een mix van plantenextracten van ginseng wortel en de ginkgo biloba boom die voor een natuurlijke energielift zorgt. Gecombineerd met een koel pepermunt aroma voor een revitaliserende en frisse smaak.

– FOCUS;
een combinatie van extracten van hersenstimulerende bacopa en vermoeidheid bestrijdende guarana, afgemaakt met een overheerlijk mango aroma voor een fruitige smaak. De tropische melange is ontworpen om je humeur te verbeteren.

– BOOST;
een formule bestaande uit plantenextracten van groene thee en maca, voor een natuurlijke dosis energie. Vermengd met lychee aroma, een pure en biologische manier om jezelf een boost te geven.

– RELAX;
door de natuurlijke plantenextracten van de kamillebloem en de rustgevende citroenmelisse te mengen, laat deze ripple+ smaak je op instinctieve wijze tot rust komen. Afgewerkt met jasmijn aroma, ontworpen voor ultieme ontspanning.

– REVIVE;
een mix van plantenextracten van ashwagandha en rhodiola, voor een verfrissend zomergevoel. Vermengd met een pittig citroen aroma. Het is de perfecte smaak om je op een zonnige zomerdag nieuw leven in te blazen.

– DREAM;
een combinatie van jujube zaad en valeriaan bloem die je in evenwicht brengt, ontworpen om te kalmeren en te verlichten. Gecombineerd met een rustig lavendel aroma om vredig en op natuurlijke wijze te kunnen vertragen.

Alle 6 de originele smaken zijn samen als THE SAMPLER te koop. Handig voor wanneer je alles uit wilt proberen of wanneer je niet kunt kiezen.

Amour – Fraise de bois – André Saraiva

De wilde aardbeien Ripple+ is een limited edition diffuser ontworpen door graffitikunstenaar André Saraiva. Een verzamelbare uitgave met handgetekende elementen in de kenmerkende stijl van André op zowel de verpakking als de diffuser. Een écht uniek kunstwerk en een romantische smaak.

AMOUR is een aromatische combinatie van kamille en passiebloem, aangevuld met een speels zoet fraise des bois (wilde aardbei) aroma om je zintuigen naar sensuele hoogtes te verheffen.

De voordelen van Ripple+

Naast dat de Ripple+ diffusers er mooi uitzien en ontzettend lekker smaken, dragen ze ook bij aan jouw energie- en stresslevels. Afhankelijk van de smaak geven ze een energie boost of helpen ze in tijden van hoognodige ontspanning.

Rook je? En wil je daar mee stoppen?
Dan is Ripple+ de oplossing!

Ripple+ is nicotinevrij, wordt gemaakt met plantaardige ingrediënten en bestaat uit veganistische formules. Ripple+ gebruikers zijn razend enthousiast en velen hebben al maanden geen sigaret aangeraakt. Hoe fijn is dat?

Benieuwd naar meer?

https://therippleco.co/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: