Cultuur Kunst Tattoo

Amsterdam Tattoo Convention 2022 – NDSM Loods

De internationale Amsterdam Tattoo Convention is terug! Op 16, 17 en 18 september is de NDSM Loods in Amsterdam een prachtig tatoeage paradijs.

September 2022 staat in het teken van de kunst van het tatoeëren. Om specifiek te zijn op 16, 17 en 18 september, in Amsterdam, in de NDSM Loods. Voor de zestiende keer is The International Amsterdam Tattoo Convention te bezoeken. Ben jij van de partij?

Tatoeages en piercings

Er zijn ruim 275 tatoeëerders uit binnen- en buitenland aanwezig. Dat belooft weer een waar spektakel te worden.

Je kunt terecht voor een mooie nieuwe tatoeage. Misschien een toevoeging aan jouw uitgebreide collectie, of jouw allereerste plakplaatje… alles is mogelijk. Maar wil je alleen kijken en inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook.

Vergaap je aan de vele diverse tattoo stijlen die worden gezet. De stijlen variëren van Maori tot Oriëntaal en Old School tot Modern.

Je kunt ook terecht voor een piercing. Dit gebeurt in een mooie afgesloten ruimte.

Matt Gone

Ook dit jaar is Matt Gone de guest of honour van de Amsterdam Tattoo Convention.

Matt is één van de meest getatoeëerde personen op aarde. Hij heeft een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records. Hij zit van top tot teen vol, zelfs zijn ogen en gehemelte zijn getatoeëerd. Matt is beschikbaar voor een praatje en een foto.

Activiteiten en shoppen

Naast het vieren van tattoo-kunst is er nog veel meer te doen. Denk aan stands met Harley Davidson motoren, sieraden, tattoo supplies, street art, kalligrafie, fotografie, kleding, kunst en curiosa. Er zijn ook een barbier salon, food trucks en DJ music.

Afspraak maken

Op www.tattooexpo.eu is alle informatie (openingstijden, huisregels, etc.) te vinden. Hier zijn ook de gegevens van de tattoo artiesten te vinden, zodat er vooraf contact gezocht kan worden om eventueel een afspraak te maken.

Toegangsprijzen

Om te vieren dat de conventie na 2 jaar weer kan plaatsvinden en omdat de organisatie een nieuwe locatie heeft, zijn de toegangsprijzen verlaagd.

Vrijdag: € 10
Zaterdag: € 15
Zondag: € 15
Weekendpas (toegang voor alle dagen): € 35
Entreetickets zijn verkrijgbaar bij de kassa.
Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang.

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: