Cultuur Muziek

Peanut Butter Jelly Times – Feesten in Rotterdam was nog nooit zó leuk

Pearl Yazgangil en Olympia Reynolds organiseren eens in de zoveel tijd een evenement in Rotterdam genaamd Peanut Butter Jelly Times. En dat wil je meemaken.

Pearl en Olympia zijn gek op UK Garage. En andere muzieksoorten, zoals 90’s Hip Hop/R&B, Drum&Bass, Jungle, Ghetto House, Bass House, Funky Beats, Disco en meer. Hun evenement Peanut Butter Jelly Times draait om awesome vibes en een leuke tijd. Niks is te gek!

Waar komt de liefde voor het vak vandaan?

Wij houden erg veel van muziek en niks leek ons mooier dan ons eigen ding neerzetten, zodat onze liefde hiervoor gedeeld kan worden met anderen die het ook leuk vinden.

Er zijn wat ons betreft te weinig UK Garage feesten in Nederland. Het mag meer gehoord worden. Wij combineren het met andere genres die wij geweldig vinden.

We zetten echt iets creatiefs neer, omdat we veel ideeën hebben. We ontwerpen het artwork voor de poster per editie ook altijd samen.

Wie willen jullie bereiken met jullie evenementen?

Wij willen andere like-minded mensen aanspreken die ons concept en onze genres even leuk vinden als wij. Wij geven mensen graag een platform en hopen hiermee veel verborgen talent te ontdekken. Er zijn namelijk veel mensen die een podium verdienen.

We vinden het ook tof om mensen een uitdaging te geven, aangezien er veel verschillende genres onder ons evenement vallen. We vinden het super tof wanneer DJ’s voor al onze genres proberen te gaan en hun eigen draai eraan geven!

Wat is de meest memorabele gebeurtenis tot nu toe?

Tijdens onze eerste editie in 2020 bij Altijd in de Buurt ging er van alles mis. De USB van onze laatste DJ werkte niet, waardoor de muziek uitviel en een groot deel van de crowd naar huis ging. Uiteindelijk was het opgelost en hebben we er toch het beste van gemaakt met de mensen die er nog waren. Nu herinneren we DJ’s er altijd aan om een back-up USB mee te nemen.

Tijdens onze tweede editie in 2021 bij Poing was het echt super leuk. We hadden toen eindelijk meer ervaring en alles qua muziek en crowd kwam als een soort perfecte mengelmoes samen.

Welke toekomst zien jullie voor Peanut Butter Jelly Times?

Wij zien het eigenlijk wel groot voor ons. Peanut Butter Jelly is onze baby, die langzamerhand aan het groeien is. Wij willen uiteindelijk overal ons evenement neerzetten en mensen een leuke tijd bezorgen.

Onze eerste XL Halloween Special in Weelde staat op de planning voor vrijdag 28 oktober 2022. Deze editie van Peanut Butter Jelly XL start om 20:00. Trek je leukste of griezeligste kostuum uit de kast en kom lekker dansen. Tickets zijn HIER te koop.

Benieuwd naar meer?

https://www.facebook.com/peanutbutterjellytimesnl/
&
https://www.instagram.com/peanutbutterjellytimes_/

XOXO – Kim Longwood

Digitale fotografie door Cheyenne Leon en Julia Tuitel van Silver Lab.
Analoge fotografie door Sarah Hassanzadeh Kiani.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: