Cultuur Fotografie Kunst Mode Muziek Sport Tattoo

HEAVEN – Skate . Music . Art . Tattoo: terugblikken op de eerste editie

Op vrijdag 27 januari 2023 vond de eerste editie van HEAVEN plaats in Skateland Rotterdam. Een inclusief evenement met de focus op skaten, muziek, kunst en tatoeages.

Het was een avond om nooit te vergeten. Een samenkomst van creatieve en sportieve mensen vanuit verschillende werelden en disciplines, die ondanks hun verschillen een eenheid van gezelligheid vormden. Iets met elkaar mooi aanvullen, toch?

Kunstenaars als onderdeel van de Art Fair

Tijdens de Art Fair die in Hal 1 van Skateland was opgebouwd verkochten kunstenaars hun mooiste werken. Denk aan illustraties, schilderijen, sieraden en kleding. Er was een diversiteit aan producten te koop die allen met veel liefde zijn gemaakt.

Tatoeages door Joni Kling van Studio Kling

Ook stond er een pop-up tattoo studio in Hal 1, waar Joni Kling speciaal voor het evenement ontworpen flash tatoeages heeft gezet. Meerdere mensen zijn aan het einde van de avond met een permanent nieuw kunstwerk en een grote glimlach naar huis gegaan.

Muziek en schilderijen

In Hal 2 van Skateland draaiden DJ’s de avond weg. Gyza opende met drum ’n bass vibes, waarna Ansjowvis en Tina TurnUp het B2B overnamen met de lekkerste uiteenlopende tunes. Tijdens het draaien werd er urenlang geskate door skateboarders, longboarders, rolschaatsers en inline skaters, maar ook BMX’ers en steppers gingen los.

Aan de muren van Hal 2 hangen grote schilderijen gemaakt door Joni Kling van Studio Kling. Deze waren niet alleen tijdens HEAVEN te zien, maar hangen de komende tijd verspreid over de ruimte. Ga dus zeker een keer langs om al haar kunstwerken te bekijken. Er hangen zwart-witte én gekleurde werken van medium en groot formaat.

Fotografie door De Plaatjesman a.k.a. Stijn Mulder

Alle foto’s door Stijn Mulder zijn te zien op onze Facebook pagina. Download en deel ze, vinden we leuk. Als je ze op Instagram zet tag ons dan!

Big shout out naar Skateland Rotterdam voor het beschikbaar maken van de locatie en alle hulp. Op naar de volgende editie!

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: