Culinair

Lekker poppen: zelf gezonde en smakelijke snacks maken met een popcorn machine in huis

Popcorn uit de magnetron is prima, maar eigenlijk niet écht lekker, toch? Gadgy maakt het je makkelijk: zelf popcorn maken binnen enkele minuten met jouw eigen popcorn machine.

Soms wil je een grote bak popcorn op schoot hebben, wanneer je een film kijkt op de bank bijvoorbeeld. Of je zet graag een giga schaal op tafel wanneer je bordspellen met vrienden speelt. Maar in plaats van popcorn uit een zak of uit de magnetron, kan dat nu met zelfgemaakte popcorn. Het enige wat je nodig hebt is een popcorn machine en een zakje popcorn mais.

Gadgy Classic

De Gadgy Classic ronde popcorn machine is handig in gebruik. Binnen enkele minuten springt er mais door de doorzichtige kap, helemaal leuk. Ga je voor gezonde popcorn, voeg dan niets toe. Geen olie, boter of kruiden. Je kunt na het poppen een beetje zout in de schaal strooien.

De Gadgy is licht in gewicht, makkelijk schoon te maken en prima op te bergen (medium-groot van formaat). De retro look is leuk en past goed in een keukensetting. Het is een goede optie om te overwegen als je een popcorn machine aan wilt schaffen.

Gezonde snack

Popcorn heeft veel volume en weinig calorieën, perfect dus als je lekkere trek hebt maar een gezonde snack wilt. Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met wat het beste werkt voor hun gezondheid, wat voor iedereen net even anders is. Kennis over de juiste voeding is cruciaal om lekker in je vel te zitten. Popcorn toevoegen als snack, of als vervanging voor minder gezonde producten, is zeker iets om te overwegen. Uiteraard moet iedereen doen waar ze zich goed bij voelen, maar popcorn is gewoonweg lekker, dus altijd een goed idee.

Wil je meer smaak toevoegen en kan dat gezonde je (een dag) gestolen worden? Dan is het goed om te weten dat je in de Gadgy Classic ook popcorn met olie, zout of suiker (of andere smaken) kunt bereiden. Is de popcorn uit de machine? Dan kun je er natuurlijk ook lekkere toppings zoals boter, karamel of snoepspekjes aan toevoegen.

Lijkt een popcorn machine in eigen keuken jou een goed idee en ga jij er één kopen?
Zo ja, geniet ervan!

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: