Cultuur Fotografie Kunst Muziek Sport Tattoo

HEAVEN – Skate . Music . Art . Tattoo: De line-up; meet the crew!

Op zaterdag 10 juni is Skateland Rotterdam in de wolken. Oftewel, in HEAVEN. Vanaf 15:00 ben je welkom om de tweede editie van dit bijzondere evenement bij te wonen.

Of je de eerste editie nou wel of niet hebt meegemaakt, weet dat HEAVEN voor iedereen is, ook nieuwkomers! Dus, kom jij skaten, dansen, rocken, film kijken of een tatoeage laten zetten tijdens de tweede editie van HEAVEN – Skate . Music . Art . Tattoo in Skateland Rotterdam? We zien je zaterdag 10 juni graag lachen en genieten. Maar wie zijn ‘we’ eigenlijk?

HEAVEN? Wat?

Misschien las je eerder al hoe, wat, waar.
Zo niet, check dan dit artikel over HEAVEN part 2.

De line-up; meet the crew!

Organisator Kim Longwood (dat ben ik!) staat er absoluut niet alleen voor. Naast de geweldige mensen van Skateland is er een bijzondere en getalenteerde crew waardoor HEAVEN naar een nog hoger niveau wordt getild. Lees snel verder voor meer informatie.

Skate

Naast vrij skaten, kun je tijdens HEAVEN ook rolschaats en longboard lessen volgen. Tara Noorda, Dagmar Oranje en Ouiji Boards geven voor slechts €4 les van 15:00 tot 00:00. Een les koop je tijdens het evenement bij de leraren.

Music

In Hal 2 staan de leukste Rotterdamse DJ’s klaar om de boel op stelten te zetten!
FLAVIÉR trapt af, van 18:00 tot 20:00.
Dan draaien Ansjowvis en Tina TurnUp B2B van 20:00 tot 22:00.
Als laatste draait Frans Dietvorst, van 22:00 tot 00:00.

Maar daar blijft het niet bij!
Van 21:00 tot 22:00 speelt de Nederlandse emo/poppunk band GIRLSGIRLSGIRLS in Hal 1 in de skate pool.

Art

In Hal 1 zit je letterlijk goed tijdens de vertoning van skateboard films door Concrete Jungle Foundation. Tussen 16:00 en 18:00 kijk je films en laat je voor een kleine bijdrage jouw grip tape bespuiten om de stichting te steunen.

Tattoo

Van 15:00 tot 00:00 zijn er pop-up flash tattoo shops gerund door 3 verschillende artiesten. Je kunt flash tatoeages laten zetten door Tiara Marelis, Jesper Huis en Denise Worron. Neem cash mee of betaal met een QR code.

Photography

Deze iconische dag wordt door meerdere fotografen vastgelegd. Stijn Mulder, David Andrei Cristocea, Kirill Emelianov en Joelle a.k.a. Jojo schieten foto’s, Halux Visions maakt een video van het optreden van de band.

De beelden worden op het Instagram account @heavenistheplacetoskate, het Facebook account heavenistheplacetoskate én deFINERTHINGSclub gedeeld. Lekker nagenieten dus.

Tickets zijn €6 en te koop via deze link of aan de deur.

Check de evenement pagina op de website van Skateland: HEAVEN – Skate . Music . Art . Tattoo

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: