Cultuur

Het mooiste hotel van Rotterdam met de allerleukste naam: Supernova

Aan de 's-Gravendijkwal 68 in Rotterdam is Supernova te vinden. Het zelfbenoemde non-hotel waar de cultuur van 010 tot in detail terug te vinden is.

Of dit nou precies is wat Rotterdam nodig had of niet maakt geen reet uit, Supernova is er en dat is geweldig! Want alleen al het interieur is een bezoek waard. Overnachten is een soort bonus, nadat je een klein hapje hebt gegeten en heel wat lekkere drankjes achter de kiezen hebt.

Elke kamer wordt gekenmerkt door eigen karakteristieken. Denk bijvoorbeeld aan een balkon, directe toegang tot de tuin, een platenspeler of een comfortabele lounge plek. De huiselijke inrichting zorgt ervoor dat Supernova meer voelt als een thuis dan een hotel.

Voor het ontbijt hoef je de deur niet uit, daar heeft dit non-hotel een leuke oplossing voor bedacht. De voorkeuren kunnen worden aangegeven op de breakfast bag in de kamer die ’s avonds aan de deur wordt gehangen. De volgende ochtend is het smullen geblazen.

Op de begane grond is de Library Lounge te vinden. Dit is de perfecte plek om met een laptop aan het werk te gaan. Je kunt hier met gemak de hele dag blijven hangen. Daarna sluit je de dag af met homemade bar bites en speciale Supernova cocktails in de Supper.
Liever snacks? Of een souvenir? Ga dan even langs bij de Superette.

Er zijn 8 verschillende soorten kamers te boeken. Bijvoorbeeld de Urban Oasis, een loft met directe toegang tot de tuin. De gevel is volledig van glas en maakt sterrenkijken (voor zover dat kan in Rotterdam) tot onderdeel van het avondritueel.

Benieuwd naar meer?

https://supernovahotel.nl/nl

XOXO – Kim Longwood

Foto’s zijn eigendom van Supernova.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: