Culinair

By Jarmusch: de leukste ‘all day breakfast’ diner opent een tweede locatie in Rotterdam-West 

De Nederlandse ontbijtcultuur groeit in populariteit, mede door het Rotterdamse By Jarmusch. De tweede locatie is geopend voor overheerlijke pancake stacks en een 'cup of joe'.

Een zonnig terras op het zuiden. De beste filterkoffie in omstreken. Award-winning pancakes, vega breakfast burrito’s, mimosa’s en eitjes op elke manier denkbaar. Er is goed nieuws voor alle ontbijtliefhebbers; de tweede vestiging van by Jarmusch heeft de deuren op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam geopend. Het is een sfeervol, American diner geïnspireerd, all day breakfast restaurant waar je geniet van ontbijtklassiekers én verrassende nieuwe gerechten.

Het nieuwe pand van by Jarmusch beslaat maar liefst 250m2 aan binnenruimte en heeft een enorm terras in de zon van 100m2.

Dat ontbijten buiten de deur in Nederland steeds meer in trek is, blijkt wel door de populariteit van de eerste locatie. In de weekenden staan er rijen voor de deur van by Jarmusch op de Goudsesingel, want mensen gaan er graag ontbijten. En die onwijs lekkere pancakes zijn het wachten meer dan waard!

Over by Jarmusch

By Jarmusch opende voor het eerst de deuren in 2017 in Het Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam. De breakfast diner is sindsdien een vaste plek voor vroege vogels, ochtendmeetings of een rustig ontbijt of lunch met collega’s of vrienden. Ook de nieuwe by Jarmusch serveert de hele dag door ontbijtklassiekers en moderne bowls, sappen en koffies.

Benieuwd naar meer?

Ga dan zeker langs om te proeven! Of neem van tevoren een kijkje op de website.

Adres en openingstijden:
Nieuwe Binnenweg 575
3032 EP Rotterdam
Dagelijks geopend van 08:00 – 16:00

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: