Cultuur Fotografie Kunst

Nog zo’n fijn kunst festival: Art Rotterdam Week

De stad is tijdens Art Rotterdam Week hét walhalla voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers, dus komt dat zien!

Van woensdag 5 tot en met zondag 9 februari wil je in Rotterdam zijn, want dan staat de week volledig in het teken van kunst. Gedurende 6 dagen zijn er speciale openingen, tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, beurzen om te bezoeken, evenals lezingen, rondleidingen en perfomances om bij te wonen, debatten en pop-up shows, festivals om naartoe te gaan en muzikale events.

Er zijn 62 deelnemende locaties, waaronder Van Nellefabriek, Kunsthal Rotterdam, Nederlands Fotomuseum, Het Nieuwe Instituut, Huis Sonneveld en Keilewerf. Het volledige floor plan is te vinden op de website van Art Rotterdam Week (zie onderaan).

Dit jaar vindt de eenentwintigste editie van Art Rotterdam week plaats. Afgelopen winter trok de jubileumeditie maar liefst 28.500 bezoekers. In februari krijgen professionals en liefhebbers opnieuw de kans om kunst te beleven, te ontdekken en eventueel ook aan te schaffen.

Niet weg te denken tijdens Art Rotterdam Week is het vaste onderdeel op de Kop van Zuid: de fotografiebeurs Haute Photographie. Hier is een groepstentoonstelling te bezichtigen, waar werk wordt getoond van meesters uit de (fotografie)geschiedenis, maar ook van opkomend talent.

Hier blijft het echter niet bij. In deze week – waar kunst voorop staat – kijk je de ogen uit. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan TEC ART, The Perfomance Show, Rotterdam Photo en nog veel meer.

Benieuwd naar meer?

https://artrotterdamweek.com/

XOXO – Kim Longwood

Afbeeldingen zijn eigendom van Art Rotterdam Week.
Kopfoto door Almicheal Fraay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: