Cultuur Literatuur

Boekpresentatie WREEDFABRIEK in boekhandel Donner

Op zaterdag 26 juni 2021 vond de boekpresentatie van de debuut dichtbundel van oprichter, eigenaar, redacteur en kunstenaar van deFINERTHINGSclub Kim Longwood plaats in het theater van boekhandel Donner in hartje Rotterdam.

Het publiceren van een dichtbundel, dat was droom nummer 1. Een boekpresentatie in Donner, dat was droom nummer 2. Het fantaseren begon in oktober 2020 en in juni 2021 zijn de dromen – die kort geleden nog toekomstwensen waren – realiteit geworden.

Liliane Waanders van de GedichtenSalon nam het op zich om vragen te stellen over het schrijfproces, de rode draad die overduidelijk te spotten is in het werk van debuterend dichter Kim en de nogal persoonlijke en shockerende onderwerpen.

Kim: “Liliane heeft mij meerdere malen warm ontvangen tijdens de voordrachten in Theather ’t Kappelletje. Ik kon me geen beter persoon bedenken om door geïnterviewd te worden. Het was werkelijk een uiterst fijne ervaring, Liliane heeft me uitgedaagd en tegelijkertijd op mijn gemak gesteld.”

Naast het interview vond er een voordracht en signeersessie plaats. Kim heeft een selectie gedichten en spoken word stukken met het publiek gedeeld en ontving achteraf tijdens het signeren lovende woorden.

Kim: “Tijdens het voordragen zien hoe gezichten oplichten en hoe er een grijns ontstaat bij een enkeling die de duistere punchline oppikt… dat is magisch. De laatste keer dat ik op het podium stond was in 2019, tijdens de GedichtenSalon, dus ik vond het spannend om weer eens hardop mijn werk te delen. Die spanning was echter niet nodig, het had niet beter kunnen gaan. Ok, misschien vergat ik in een gedicht een zin, maar niemand de wijzer, toch? Zolang het maar leuk is! En dat was het gelukkig. Ik had me van tevoren niet in kunnen beelden hoeveel complimenten ik kreeg, ook dat voelde als ware magie.”

Kim heeft na de boekpresentatie 15 exemplaren van haar bundel gesigneerd, die verkocht worden bij Donner en op de website van Donner. Wil je zo’n exclusief exemplaar bemachtigen? Bestel de debuut dichtbundel WREEDFABRIEK dan zolang het nog kan. De bundel is uiteraard ook na het uitverkopen van de gesigneerde versies ongesigneerd te koop bij boekhandel Donner.

Mocht je liever direct van de bron kopen, dan kan dat via de online shop van Uitgeverij Lipari. Veel leesplezier gewenst!

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: