Culinair Cultuur

Festival TREK: lekker tjappen en proosten in parken door heel Nederland

Van mei tot en met september 2022 ben je welkom in Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, 'S-Hertogenbosch, Tilburg, Amsterdam en Den Haag.

Hét culinaire food truck festival van Nederland is weer terug en dat moet gevierd worden. Met lekkere hapjes en klinkende glazen. En laat dat nou heel erg makkelijk zijn, want wanneer je Festival TREK binnenstapt word je direct omringd door het lekkerste eten en verfrissende wijnen, cocktails en biertjes.

Op donderdag 5 mei werd in het zonnige Vroesenpark in Rotterdam een zomers festivalseizoen afgetrapt: Festival TREK reist langs 8 mooie stadsparken en is het grootste rondreizende foodfestival van Nederland.

Festival TREK staat bekend om een ongedwongen sfeer. Je kunt tijdens een rondje langs de mooiste food trucks een keuze maken uit een diversiteit aan gerechten: van bulgur bowls tot quesadillas van Libanees flatbread, maar ook de lekkerste (al dan niet vegetarische) hotdogs en zelfs churros met bijzondere dips.

Naast veel eten en drinken is er een breed entertainmentprogramma. Elk stadspark wordt omgetoverd tot een bourgondisch dorp met daarin verschillende podia, een theatertent, een vuurtorenbar met silent disco, een nostalgische zweefmolen, een retro platenbus en de rups als onvervalste kermisklassieker.

Benieuwd naar meer?

https://www.festival-trek.nl/

XOXO – Kim Longwood

Fotografie door Roberto Magnanini.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: