Cultuur

Schoonheidssalon Glow Institute in Rotterdam Kralingen

Rotterdam is een beauty walhalla rijker! Op zaterdag 3 september 2022 zijn de deuren van het Glow Institute in Kralingen geopend.

De salon aan de Lusthofstraat 80c is maar liefst 200m2. In dit pand vind je vijf comfortabele behandelruimtes, een juice & lunchbar én een groot assortiment huid en beauty producten. Bij Glow Institute kun je terecht voor moderne huidbehandelingen zoals je deze nooit eerder hebt meegemaakt.

Sportschoolconcept

Jouw huid laten stralen door middel van een moderne behandeling die verder gaat dan een ‘simpel’ maskertje? Dat kan! De ‘Buccal Massage’ is een soort workout voor jouw huid, waarbij de spieren worden aangesproken. Deze behandelmethode wordt ook wel de ‘Hollywood facial’ genoemd, het is namelijk een behandeling die de huid lift. Op natuurlijke wijze. Hoe lekker is dat?

Meer weten?
Lees alles over de Buccal Massage op de website van Glow Institute.

Collageen lamp

We kunnen allemaal wel wat meer collageen gebruiken. Niet omdat we rondlopen met rimpels, maar omdat het gewoonweg goed voor je is en je erdoor gaat stralen. Vooral in Nederland hebben we maar weinig maanden van het jaar goed licht, dus een steuntje in de rug (of op het gezicht) van een collageen lamp die onze gezondheid én stemming verbeterd is geen overbodige luxe.

“De ELT ( energizing light technology) staat voor een innovatieve lichtbehandeling en speelt in op de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Het licht zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. De huid oogt zichtbaar egaler en stralender en deze behandeling is wetenschappelijk bewezen.”

Olcay Gulsen Beauty

In de salon worden allerlei soorten verzorgingsproducten verkocht, waaronder beauty producten van Olsay Gulsen Beauty. Denk aan foundation in 15 verschillende tinten, mascara, eyeliner, serums en meer.

Nieuwsgierig?

Beauty gaat om zoveel meer dan dure producten of het merk op een flesje. Het gaat om jou. Om hoe jij je voelt, van binnen en van buiten. Om de gezondheid van onder andere jouw huid, maar ook van jouw geest. Een positieve en vredige gemoedstoestand draagt bij aan wat je uitstraalt.

Door jezelf af en toe te verwennen, jezelf bijvoorbeeld eens per maand een extraatje te gunnen, ga je ongetwijfeld fijner in het leven staan. Want je bent het waard. En je mag er wezen. En wie weet is dat extraatje wel een behandeling bij schoonheidssalon Glow Institute.

Bekijk de website van Glow Institute voor meer informatie of neem contact op met de salon om een afspraak te maken in Rotterdam Kralingen of in Rhoon.

www.glow-institute.nl

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: