Mode

Interview met een mode designer: Esther Kruyer – Fleurige bloemenjurken geplukt op de boerderij

Esther studeerde 6 jaar geleden af als mode designer en werkt sindsdien in de industrie, waar zij invloeden van vroeger voor gebruikt.

Momenteel werkt schoonheid Esther Kruyer als designer voor het Fashion Private Label van Wehkamp. Ze is 29 jaar en woont in het gezellige Haarlem. Haar looks doen niet onder aan die van de modellen gefotografeerd in haar vrolijke ontwerpen.

Waar komt de liefde voor mode vandaan?

Al van jongs af aan heb ik een passie voor kleuren, stoffen, kunst en mode. Ik maakte altijd bossen bloemen op de boerderij en kleertjes voor mijn barbiepop. Ook schilderde en tekende ik dagenlang in de vakanties. Ik had altijd wel een project voor mezelf. En als klein meisje trok ik kleding en schoenen van mijn moeder aan om outfits samen te stellen.

Wat (of wie) zijn jouw grootste inspiratie bronnen?

Mijn moeder, de 70’s glamour vrouw en I love the 90’s.

Wat is jouw meest gekoesterde creatie en waarom?

Mijn eindcollectie. Ik ben er nog steeds trots op. De collectie is van 6 jaar geleden maar nog steeds actueel.

Wat hoop je écht nog eens te kunnen ontwerpen?

Mijn eigen trouwjurk!

Benieuwd naar meer?

https://estherboukje.wixsite.com/home

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: