Cultuur Muziek

5x Gratis festivals in Nederland – Omdat we allemaal van een goed feestje houden

De Volkskrant publiceerde afgelopen mei dat Nederland wereldkampioen festival vieren is. Hoe tof is dat? Daar mogen we trots op zijn!

We zijn niet alleen geweldig als het aankomt op het organiseren en bezoeken van betaalde festivals, nee, ook kwalitatief hoogstaande gratis festivals komen vaak genoeg voorbij. Het festivalseizoen is al een tijdje aan de gang en er zijn dan ook al veel onbetaalde varianten bezocht, zoals bijvoorbeeld Parkpop in Den Haag en Metropolis in Rotterdam. Gelukkig staat er nog veel op de agenda!

Leiden – Werfpop

Op zondag 14 juli is iedereen welkom om te genieten van de diverse line-up vol nationale en internationale artiesten in De Leidse Hout.

https://www.werfpop.nl/

Rotterdam – Eendracht Festival

Dit showcase festival vindt plaats op en rondom Eendrachtsplein op 18 juli en biedt een podium voor diverse creatieven. Meer dan 120 Rotterdamse (muziek)acts, kunstenaars, organisaties en ondernemers doen mee op 17 locaties.

http://eendrachtfestival.nl/

Amsterdam – Canal Parade

Amsterdam Gay Pride wordt gehouden in het weekend van 2, 3 en 4 augustus. Het is één van de grootste gay evenementen van de wereld met o.a. straatfeesten en boten die door de Amsterdamse grachten varen.

https://www.amsterdamgaypride.nl/

Tiel – Appelpop

De Waalkade in Tiel biedt op 13 en 14 september ruimte aan een brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, eveneens als aan internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent.

https://www.appelpop.nl/

Breda – Breda Barst

Dit gratis festival staat voor 2 dagen vol pop, rock, metal, punk, electro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten die op 14 en 15 september de stad tot leven wekken.

https://bredabarst.nl/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: