Mode

Mode van Nederlandse bodem met internationale allure: Designer Aziz Bekkaoui ontwerpt een onaanraakbare evolutie

Zijn liefde voor innovatie, vloeiende vormen en beweging is terug te zien in zijn krachtige en uitgesproken designs. Bekkaoui heeft een krachtige handtekening ontwikkelt die meteen herkenbaar is.

Aziz Bekkaoui is een Nederlandse mode designer met een indrukwekkend CV. Na zijn afstuderen aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem won hij de Grand Prix voor de beste women’s wear collectie tijdens het Festival des Jeunes Stylists in Hyères. Als gevolg hiervan werd Bekkaoui door Paco Rabanne gevraagd om zijn collectie te tonen tijdens de opening van de Rabanne Couture show in Parijs.

Bron: azizbekkaoui.com

De uitnodiging van Paco Rabanne was slechts het begin, want Bekkaoui heeft vele andere prijzen gewonnen voor zijn innovatieve ontwerpen. Bijvoorbeeld voor zijn beroemde ShirTrui, een combinatie van een shirt en een jersey.

Looks uit de collectie: Images Rule

Bekkaoui legt zijn focus voornamelijk op zijn eigen collecties en het ontwerpen van kostuums voor opera, dans en theater.
Zijn visie luidt: kunst is niet neutraal. Hij staat erop dat zijn werk een bepaalde boodschap overbrengt, want kleding zonder ziel, dat is slechts materiaal, stof.

Looks uit de collectie: United Hearts

Benieuwd naar meer?

https://azizbekkaoui.com/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: