Culinair

Puur Natuurlijk Leven – 100 heerlijke plantaardige recepten

Geniet van meer dan 100 heerlijke plantaardige recepten en leer over de werking van het lichaam én de rol van ontgifting.

Gezond eten speelt al jaren een belangrijke rol in de samenleving. Gezonde voeding is er altijd geweest, maar door de komst van fast food ketens, de uitvinding van alles in een handomdraai kunnen frituren en de niet weg te denken suikerverslaving van menig wereldbewoner schiet het er weleens bij in om de juiste keuze te maken als het op voeding aankomt.

Mirjam Henzen brengt daar verandering in.

Puur Natuurlijk Leven is een kookboek plus. Het staat vol makkelijke, lekkere, gezonde plantaardige recepten die een feestje zijn voor je lichaam. Mirjam laat in vogelvlucht zien wat het belang van een gezonde levensstijl is. In dit boek staat informatie over de werking van het lichaam en de rol van ontgifting.
Haar doel? Jou helpen om op succesvolle wijze jouw levensstijl te veranderen.

Mangopudding met fruit

Recepten om je vingers bij af te likken

De recepten lopen uiteen van verse sappen tot feestelijke dips, van smakelijke soepen tot kleurrijke salades en van heerlijke bijgerechten tot puur comfort food. De meeste recepten staan vlot op tafel, maar sommige kosten wat meer tijd.

Mirjam: ‘Je smaakpapillen zijn je dankbaar als je af en toe wat langer staat te kokkerellen!’

‘Misschien ben je al bewust bezig met een plantaardige levensstijl. Of verdiep je jezelf graag in gezond leven. Hoe dan ook, dit kookboek heb ik met jou in gedachten geschreven. Met dit boek hoop ik te laten zien waarom een puur natuurlijk leven de beste keuze is. En natuurlijk ook dat je volop kunt genieten van plantaardig eten, omdat het simpelweg erg lekker is.’

Pure comfort food

Lupineburgers met portobellobroodjes

Mirjam weet wat een feestje voor mond én buik bouwen is. Bijvoorbeeld in de vorm van een ultra lekkere maar tevens ook voedzame burger gemaakt van lupine bonen. Wij mogen dit recept met jullie delen, als letterlijke lekkermaker.

Ben je benieuwd naar de fijne informatie over puur natuurlijk leven?
Wil je meer waanzinnige recepten uitproberen?

Het kookboek is te koop via:
https://www.puurnatuurlijkleven.nl/product/kookboek-puur-natuurlijk-leven/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: