Cultuur Kunst

De Grote Schijn 2022 – Magische avondwandeling in Het Kralingse Bos

Dit najaar keert De Grote Schijn van 20 oktober tot en met 6 november met een geheel nieuwe show terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam.

Dit jaar geniet je tijdens de herfstvakantie opnieuw van de natuur tijdens een bijzondere tocht in het donker. De Grote Schijn is een magische ontdekkingsreis door het bos. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een uniek schouwspel.

Het Kralingse Bos vormt opnieuw het decor van de de derde editie van De Grote Schijn. Ook dit keer speelt de natuur de hoofdrol. Het bos komt tot leven tijdens een volledig nieuwe wandelroute van ruim 2 kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen.

Foto door Andreas Terlaak
Foto door Andreas Terlaak
Foto door Andreas Terlaak

Christophe Van Hostauijen, regisseur:

“Tijdens De Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëeren een wondere wereld, ver weg van de realiteit, waarin bezoekers – jong én oud – hun fantasie de vrije loop kunnen laten.”

Foto door Andreas Terlaak
Foto door Andreas Terlaak

Openingstijden en prijzen

De Grote Schijn is van donderdag 20 oktober tot en met zondag 6 november elke avond te bezoeken. Het evenement is vanaf 18:00-19:00 tot 23:00 geopend.

Om wachtrijen bij de entree te voorkomen en het wandelen zo aangenaam mogelijk te maken, wordt er met tijdsloten gewerkt. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er dit jaar vroege tijdsloten tijdens de schemering.

De entreeprijs is €18,75 voor volwassenen, €13,75 voor kinderen tot 12 jaar of volwassenen boven 65 jaar en gratis voor kinderen tot en met 3 jaar. Een familiekaart kost €59 (voor twee volwassenen en twee kinderen of één volwassene en drie kinderen).

Foto door Andreas Terlaak

Benieuwd naar meer?

https://degroteschijn.nl/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: