Culinair

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam 2022

Gastvrij Rotterdam vond plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. Het was weer een mooi culinair feestje!

De wereld van eten mag groots gevierd worden. Daar weten ze alles van bij Gastvrij. Dit jaar werd de negende editie van de horecabeurs dan ook goed aangepakt. Gastvrij vond – zoals we van ze gewend zijn – plaats in Ahoy, waar door menig foodie en vakexpert werd genoten van het nieuwste van het nieuwste.

De themapaviljoens van Gastvrij

Gastvrij Rotterdam wordt tijdens elke editie onderverdeeld in verschillende themapaviljoens. In 2022 konden bezoekers onder andere terecht bij:

– Vegan Taste Lab
– Dit Smaakt Naar Meer!
– Formule & Franchise Plein
– Wine & Fine Food
– Cocktails & Beans Paviljoen
– Start-up Spots

Vegan Taste Lab

deFINERTHINGSclub is fan van alles plantaardig, biologisch, duurzaam, circulair en verantwoord. Wij hebben daarom met veel van de inspirerende en innoverende ondernemers in themapaviljoen Vegan Taste Lab gesproken. Veel van deze merken zijn te koop bij een supermarkt of groothandel bij jou in de buurt.

Een lekker glaasje

Culinair draait natuurlijk niet alleen om lekker eten, maar ook om lekkere drankjes. Op Gastvrij zit je helemaal goed als je de leukste drankmerken wilt ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan funky biermerken en flessen classy gin.

Benieuwd naar meer?

Gastvrij Rotterdam is niet alleen voor chefs, restauranteigenaars, supermarktinkopers en andere vakmensen. Ook als ‘doodgewone’ bezoeker ben je welkom. Wil jij er in 2023 bij zijn? Houd dan de website van Gastvrij in de gaten.

https://www.gastvrij-rotterdam.nl/

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: