Kunst

Chrysalid Gallery hedendaagse kunst tentoonstelling: Miroslav Cukovic – Lateral Views

In de Chrysalid Gallery is van 4 februari tot en met 8 april 2023 de solotentoonstelling van Miroslav Cukovic (Servië/Oostenrijk) genaamd Lateral Views te zien.

De eigenaardigheden van het werk van Miroslav Cukovic (Servië/Oostenrijk) liggen in zijn scherpe vermogen om vanuit een uniek perspectief naar dingen te kijken: Waar de één een gum op het einde van een potlood puur als een werktuig ziet om iets mee uit te vegen, ziet Miroslav het als een perfecte ronde vorm die gebruikt kan worden als benaderingswijze en patroon in onconventioneel printen.

Tentoonstelling in Chrysalid Gallery Rotterdam

Het resultaat van de opmerkelijke benaderingen tot vorm, materiaal en compositie door Miroslav zal worden tentoongesteld tijdens zijn eerste solo-expositie in Nederland. De tentoonstelling – die loopt van 4 februari tot en met 8 april 2023 – wordt georganiseerd door Chrysalid Gallery.

In deze tentoonstelling wordt niet alleen gebruik gemaakt van nieuwe printen, ook eerder werk wordt vertoond. Tevens wordt er gebruik gemaakt van twee locatie-specifieke installaties die spelen met de zuil vormen in de ruimte van de galerie om de waarneming van de ruimte te beïnvloeden. Bezoekers worden aangemoedigd om anders te denken over alledaagse objecten en om zichzelf te verliezen in de stroom van de kleurrijke vormen die de patronen van Miroslav aanwakkeren.

Benieuwd naar meer?

Check de website van Chrysalid Gallery.

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: