Cultuur Kunst Mode Muziek

Alle verzamelaars verzamelen op de VerzamelJaarbeurs 2023 in Utrecht

Kom dit voorjaar weer schatzoeken op de VerzamelJaarbeurs. Op zaterdag 15 en zondag 16 april ben je welkom om tussen eindeloos veel spullen en prullaria vintage te shoppen.

Vintagefreaks, designliefhebbers, antiekaanbidders, verwoede verzamelaars en curiosakopers opgelet: je kunt dit voorjaar weer naar de VerzamelJaarbeurs in Utrecht. Het grootste vintage evenement van Europa vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 in de Jaarbeurs (+ vrijdag 14 april exclusief voor handelaren).

De grootste tweedehands markt van Europa

Je kunt tijdens de VerzamelJaarbeurs uitgebreid shoppen, alle vier de hallen van de Jaarbeurs zijn als vanouds gevuld met een grote collectie aan bijzondere vondsten. Van mid-century moderne meubels tot vintage kleding, art deco verlichting en pastelkleurige serviezen, eveneens als jaren tachtig games, zeldzaam vinyl en veel, veel meer. Hier zit je als duurzame consument of enthousiaste verzamelaar helemaal goed!

Voorjaarseditie VerzamelJaarbeurs: vintage design en kleding

Na het succes van ‘het Vintage Plein’ tijdens de november-editie in 2022, is er dit voorjaar weer extra ruimte voor vintage design en kleding. Nieuwe standhouders staan al te trappelen om straks op dit speciale plein hun verrassende waar aan te bieden. Denk aan plantentafeltjes met schuine pootjes, coole 80’s en 90’s fashion, space-age lampen en 70’s accessoires. Kortom: een walhalla voor iedereen die van mooie spullen houdt.

Praktische informatie VerzamelJaarbeurs

De kaartverkoop is 6 maart van start gegaan. De eerste weken geldt de early bird-actie. Je krijgt dan €2,50 korting op de ticketprijzen.

Tickets:
– Zaterdag 15 of zondag 16 april: €14 (daarna €16,50)
– Weekend passepartout (za/zo): €25 (daarna €27,50)
– Handelarenticket: €60 (vrijdag 14 april speciaal voor handelaren)
– Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee met hun ouders/begeleiders

Meer informatie of een ticket kopen?
Kijk op de website van VerzamelJaarbeurs en bereid je voor op een weekend vol vintage!

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: