Cultuur

Duurzaam leven: van zorgen voor de planeet tot zorgen voor jezelf

We zijn allemaal op zoek naar ultiem comfort, toch? Voor een optimale nachtrust en daarmee een vitaal leven. Self-care is heerlijk slapen, gezond eten en goed voor jouw lichaam zorgen.

Duurzaam leven omvat veel wegen. Lief zijn voor de planeet, voor het klimaat, voor dieren, andere mensen en natuurlijk voor jezelf. Recyclen, afval scheiden, stranden schoonmaken, geen vlees eten, minder plastic gebruiken, niet vervuilen, we kunnen op veel manieren bijdragen. Maar zorgen we net zo goed voor onszelf als voor alles om ons heen? Slapen we goed? Het antwoord op die vraag is vaak (en helaas) nee.

Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te blijven!

deFINERTHINGSclub mocht de Calmzy Bamboe verzwaringsdeken (6kg) uitproberen. En er kan met zekerheid worden gezegd dat deze deken erg aangenaam is. Het voelt aan als een warme knuffel, een coconnetje. Precies datgeen wat je nodig hebt als je maar niet lekker in ontspanning kunt glijden. Deze verzwaringsdeken is een echte aanrader.

Persoonlijke verzorging en de focus op fitter worden

Duurzaam leven gaat echter verder dan een goede nachtrust. Wil jij fit door het leven gaan – op alle mogelijke fronten? Verdiep je dan eens in dingen als aroma diffusers, de beste sportkleding, het gebruiken van een stappenteller of nekmassage apparaten voor thuis.

Als je eindelijk lekker en diep slaapt en daardoor van binnen- naar buitenuit straalt, verdien je het ook om extra aandacht te besteden aan jouw huid, haar en nagels (als je daar behoefte aan hebt). Treat yourself, want je bent het waard!

XOXO – Kim Longwood

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: