Culinair Cultuur

Festival TREK: de lekkerste hapjes en drankjes tussen het groen

Van mei tot en met september 2023 ben je welkom in Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, 'S-Hertogenbosch en Den Haag.

Niet zomaar een food truck festival… alleen de beste en mooiste food trucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Er wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten.

Van donderdag 11 tot en met zondag 14 mei opent het grootste rondreizende food festival van Nederland het 2023 seizoen traditiegetrouw in Rotterdam. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen in het Vroesenpark genieten van de lekkerste street food gerechtjes die met liefde worden bereid.

Festival TREK is meer dan alleen eten

Bezoekers weten het festival ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, theatertent en verschillende kermisklassiekers. In de avond kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco waar een DJ draait die met de grootste hits aller tijden iedereen in beweging krijgt.

Festival TREK blijft vernieuwen

Elk jaar worden er elementen aan het festivalterrein toegevoegd. Zo is er dit seizoen een gezellige Sangria & Bubbels Bar. Hier geniet je op Mediterraans wijze van verschillende soorten sangria en sprankelende mousserende wijnen, in combinatie met een heerlijke Spaanse bite.

Festival TREK bezoekt 8 stadsparken

Van donderdag 11 mei tot en met zondag 10 september reist het grootste food festival van Nederland kriskras door het land en strijkt neer in 8 mooie stadsparken.

Over Festival TREK

Festival TREK staat garant voor een intieme sfeer, lekker eten en drinken én verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent. Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,95 voor een milieuvriendelijk hard-plastic Festival TREK glas. Zo houden we samen de stadsparken schoon.

Benieuwd naar meer?

Kijk voor informatie en details op de website van Festival TREK.

XOXO – Kim Longwood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: